Creatief met design

Het op papier zetten van een idee kan best lastig zijn. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droom! Of het gaat om een website of drukwerk, wij helpen jou met het creëren van jouw huisstijl.

Huisstijl bedenken

Het is belangrijk om een unieke identiteit te hebben voor jouw bedrijf. Wanneer je anders bent dan de rest, zullen klanten sneller je bedrijf onthouden. Mocht het gaan om het creëren van een huisstijl of wil je gewoon jouw merk rebranden? Geen probleem! Dev bunker heeft met veel bedrijven mee gedacht over hun huisstijl. Denk hierbij aan logo’s, websites, kleuren, lettertypes en vormen.

Website ontwerpen

Naast functioneel goed werken, moet een website ook mooi, origineel en modern zijn. Het is dus belangrijk dat hier goed naar gekeken wordt, omdat dit is wat de bezoekers zien.

Wij vinden het belangrijk om met de klant te overleggen hoe de website er uit moet komen te zien. In deze stap kijken wij naar voorbeeld websites of tekenen wij samen met de klant wireframes uit om de structuur van de website te bepalen. Hierna gaan wij aan de slag. Wanneer wij een goed ontwerp hebben klaar liggen bespreken wij dit samen. Hierdoor kunnen wij gelijk de feedback van de klant horen en kunnen we ook mee denken over elementen die toch anders moeten. Samen werken we naar een goed resultaat en gaan we aan de slag met de website.

Heb je misschien al een goed werkende website maar wil je alleen een andere look en feel hebben? Dan is dat ook geen probleem! We kunnen samen ook kijken naar verbeterpunten in jouw ontwerp en deze samen oplossen.

Drukwerk

Bij ons drukwerk op maat laten maken? Of het hier gaat om visitekaartjes, flyers, folders, placemats of zelfs mokken, voor ons is niks te gek. Wij helpen jou om jouw idee op papier te zetten.

Producten drukken

Je ontwerp is gemaakt, wat nu? Nu komt de volgende stap, namelijk het laten drukken van het ontwerp. Er zijn hier verschillende opties mogelijk. Je kan er namelijk voor kiezen om het drukwerk zelf te laten drukken. Dit kan gedaan worden bij een drukker in de buurt of bij een online drukker, of wij kunnen dit voor jou uit handen nemen.

Wanneer je voor ons kiest, kunnen wij alles voor jou uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestellen, controleren en eventueel contact met de drukker wanneer er iets niet goed is gegaan met de druk.

Natuurlijk is het geen probleem wanneer je dit zelf wilt regelen. Wij kunnen gewoon alle gemaakte ontwerpen toesturen zodat dit zelf geregeld kan worden.

Benieuwd geworden?

Benieuwd geworden naar hoe wij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.