Jezelf laten zien op het web

Jezelf online goed laten zien is tegenwoordig heel erg belangrijk. Niet alleen is dit de plek waar jij jouw diensten kan laten zien, maar dit is ook de plek waar jij jouw klanten moet over halen om contact op te nemen. Mensen zullen online zoeken en krijgen een beeld van het bedrijf door middel van de website. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hieronder meer.

Zakelijke website

Een nieuwe zakelijke website of aanpassingen aan jou huidige systeem? Dan ben je bij Dev Bunker aan het juiste adres. Wij ontwerpen en ontwikkelen al jaren websites voor verschillende bedrijven. Jouw huisstijl verwerken in een goed werkende website is waar wij voor staan. Heb je nog niet nagedacht over een huisstijl? Dan is dat zeker geen probleem! Wij denken samen met jullie na om een mooi product neer te zetten!

Contact houden tijdens het proces vinden wij heel belangrijk.

Responsive design

Wist je dat, gemiddeld 52% van alle bezoekers, binnenkomt op de mobiele telefoon? Het is daarom zeer belangrijk om de website op de telefoon er goed uit te laten zien. Onze websites maken wij standaard responsive. Heb jij al een mooie website. Dan kunnen wij natuurlijk ook mee kijken hoe wij de huidige website mobiel vriendelijk kunnen maken.

Webshop

Steeds meer mensen vinden het steeds fijner om producten online aan te schaffen. Het is dus belangrijk dat jouw producten hier te vinden zijn. Net als het opzetten van een zakelijke website, kunnen wij ook helpen met het neerzetten van een webshop. Omdat deze goed beheerbaar moet zijn, maken wij gebruik van het CMS (Content Management System) WordPress om de e-commerce oplossing in te bouwen. Dit CMS zorgt er voor dat niet alleen de voorkant van de website er goed uit ziet, maar dat ook de achterkant van de website goed te beheren is.

Omdat wij ervaring hebben met het opzetten van e-commerce oplossingen door middel van WordPress, hebben wij hiervoor ook verschillende oplossingen klaar liggen. Denk hierbij aan, koppelingen met MailChimp, of online betaalmethoden zoals Mollie.

Hosting en onderhoud

Wanneer een webshop of webshop wordt opgeleverd, stopt het proces niet. De website moet namelijk ook online staan zodat mensen deze kunnen bezoeken. Wij hebben verschillende server draaien waarmee wij onze websites online kunnen houden.

Daarnaast is het heel belangrijk om jouw websites up to date te houden. Hiermee voorkom je dat de software veroudert raakt en verklein je de kans op een lek in de website. Naast de hosting kunnen ook ondersteuning bieden in het onderhouden van de website.

Hiermee heb je 1 aanspreekpunt voor de hosting en de onderhoud van de website. Natuurlijk hoef je dit niet af te nemen en bieden wij ook mogelijkheid om zelf de website te hosten of te onderhouden.

Benieuwd geworden?

Benieuwd geworden naar hoe wij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.